Gewoon een of andere WordPress website

Bio

Mijn afkomst is Surinaams. Ik ben geboren in Amsterdam en op jonge leeftijd naar Utrecht verhuisd waar ik gedurende mijn jeugd heb gewoond. Nu woon in al 15+ jaar in Nieuwegein.

39 jaar

Dwinna, het is een korte versie van Dwight. Mensen kennen mij ook onder topcat of de lange. Maar Dwinna is mijn artiestennaam.

Mijn liefde voor hip hop drijft me om door te gaan. Ik probeer mensen met mijn muziek te raken en in elk nummer een andere boodschap over te brengen.

Hip Hop, Drill en soms Urban

Mijn 2e EP is met kerst uitgekomen, genaamd ‘Ondiep Volume 2’.  Mijn visie is om in de nabije toekomst op te treden op Festivals en andere evenementen. Zodra dat weer kan i.v.m. met Corona.  Daarnaast wil ik mijn muziek graag verbinden met Fashion en op die manier mijn creatieve horizon verbreden.

Ik prober altijd buiten mijn comfort zone te werken. Onlangs heb ik een nieuw nummer opgenomen waarop ik heb gezonden, ondanks dat ik geen ervaring hierin had, ging het me goed af. Ik probeer over zoveel mogelijke onderwerpen muziek te maken. En combineer mijn muziek graag met andere creatieve activiteiten.

Als mensen aan mijn naam denken wil ik graag dat ze mijn lyrics mee kunnen rappen/zingen. Dat ze meteen weten wie ik ben, hoe ik eruit zie en waar ik voor bekend sta. Ik wil me niet alleen richten op Utrecht en omgeving maar voorlopig op heel Nederland en daarna ook op gebieden buiten Nederland.